万人德扑官方下载教育信息网-专业专升本招生培训网站
当前位置 万人德扑官方下载教育信息网 > 河南 > 模拟试题

远程教育大学英语模拟题(3)

来源:万人德扑官方下载教育信息网 发布时间:2016-04-28 16:43:33 浏览:2540
  1、- I've passed the examination.- _______

  A:What a pity.

  B:I hate the exam.

  C:Congratulations.

  D:Come on.

  答案: C

  2、- Thank you ever so much for your lovely gift.- _________

  A:Never mind

  B:I'm glad you like it.

  C:Please don't say so.

  D:No, It's not so good.

  答案: B

  3、- Hello, I'm Harry Potter.- Hello, my name is CharlesGreen, but ______.

  A:call my Charles

  B:call me at Charles

  C:call me Charles

  D:call Charles me

  答案: C

  4、- Thank you for inviting me.- _______

  A:I really had a happytime.

  B:Oh, it's too late.

  C:Thank you for coming.

  D:Oh, so slowly?

  答案: C

  5、- This box is too heavy for me to carry it upstairs.-_______

  A:You may ask for help.

  B:I'll give you a hand.

  C:Please do me a favor.

  D:I'd come to help.

  答案: B

  二、阅读理解

  1、AgnesMiller was one of the earliest leaders of the women's liberation movement inthe United States. She was born on a farm in Missouri in 1892. She had a very happy lifeas a child. She was the only daughter and the youngest child of five. Herparents and her brothers always treated her as their favorite.

  In 1896 the family moved to Chicago. Three years later they moved back toSt. Louis whereAgnes spent the rest of her childhood. She enjoyed her years in school and wasa very good student of mathematics. She was also quite good as a painter.

  It was when Agnes went off to college thatshe first learned that women were not treated as equals. She didn't like beingtreated unequally but she tried not to notice it. After graduating from collegeshe tried to get a job in her major field, physics. She soon found it wasalmost impossible for a woman.

  Agnes spent a full year looking for a job.Finally she gave up in anger. She began writing letters to various newspapers.An editor in New Yorkliked her ideas very much. He specially liked her style. He asked her to do aseries of stories on the difficulties that women had in finding a job. Andthere she began her great fight for equal rights for women.

  (1)、Agnes parents treated her as their favorite, which madeher brothers sad.

  A:T

  B:F

  答案: A

  (2)、The Millers moved back to Chicago in 1896.

  A:T

  B:F

  答案: B

  (3)、Agnes studied mathematics when she was in college.

  A:T

  B:F

  答案: B

  (4)、Agnes first came to realize that women were treatedunequally when she started her college life.

  A:T

  B:F

  答案: A

  (5)、An editor in New York liked both the ideas in her lettersand her writing style.

  A:T

  B:F

  答案: A

  2、 Places tostay in Britain are as varied as the places you visit. Whatever your budget isthe choice -from basic barn to small hotel, from tiny cottage to grand castle -is all part of fun.

  Hostels

  Cheap, good---value hostels are aimed atall types of like-minded travelers, who prefer value over luxury and you don'thave to be young or single to use them. Britain 's independent hostels andbackpackers hostels also offer a great welcome. Facilities and prices vary,especially in rural areas, where some hostels are a little more than abunkhouse (临时住房) while others are remarkably comfortable - almost likebargain hotels.

  Youth Hotels

  Founded many years ago to "help all,especially young people of limited means, to a greater knowledge, love and careof the countryside", the Youth Hotels Association is still going strong inthe 21st century. The network of 230 hotels is a perfect gateway forexploring Britain 'stowns and countryside.

  B&Bs

  The B&B (bed andbreakfast) is a Great British institution, In essence you get a room insomebody's house, and small B&Bs may only have one guest room, so you'llreally feel like part of the family. Larger B&Bs may have four or fiverooms and more facilities, but just as warm as a welcome.

  In country areas your B&B might bein a village or an isolated farm surrounded by fields. Prices reflectfacilities: and usually run from around £12 to £20 perperson. City B&Bs charge about £25 to £30 perperson, although they're often cheaper as you go further out to the suburbs.

  Pubs & Inns

  As well as selling drinks and meals, Britain 's pubsand inns sometimes offer B&B, particularly in country areas. Staying anight or two can be great fun and puts you at the heart of the local community.

  Rates range from around £15 to £25 perperson. Pubs are more likely to have single rooms.

  (1)、In this passage the author mainly ________.

  A:tells us where to staywhile visiting Britain

  B:advises readers to pay avisit to Britain

  C:introduces the wonderfulpublic services in Britain

  D:gives us someinformation about British life

  答案: A

  (2)、________ are mainly built for young visitors.

  A:Pubs & Inns

  B:Youth Hotels

  C:Hostels

  D:B&Bs

  答案: B

  (3)、If you travel alone and want to know better about familylife in Britain, you'd better stay in ________.

  A:Pubs & Inns

  B:Youth Hotels

  C:Hostels

  D:B&Bs

  答案: D

  (4)、If you are interested in travelling with your friends butonly with limited means, where is the better place for you to stay? _________.

  A:Pubs & Inns

  B:Youth Hotels

  C:Hostels

  D:B&Bs

  答案: C

  (5)、Which of the following is NOT true according to the lastpart of the passage? __________

  A:Pubs and inns usuallyprovide visitors bed and breakfast.

  B:all pubs and inns offervisitors bed and breakfast.

  C:Pubs and inns charge avisitor £25 at the most.

  D:If you want a singleroom, you are more likely to get one in pubs.

  答案: B

  三、词汇与语法

  1、There's lots of fruit _____ the tree.Our littlecat is also ______ the tree.

  A: in;in

  B:on;on

  C:in;on

  D:on;in

  答案: D

  2、The Japanese, ______ average, live much longer than theEuropeans.

  A:with

  B:in

  C:to

  D:on

  答案: D

  3、-- Is this your shoe? -- Yes, butwhere is ________?

  A:the other one

  B:other one

  C:another one

  D:the others

  答案: A

  4、John never comes to school late, ________ ?

  A:does he

  B:doesn't he

  C:is he

  D:isn't he

  答案: A

  5、Mary told me that she _______ to the supermarket beforecoming home.

  A:went

  B:had gone

  C:has gone

  D:goes

  答案: B

  四、完型填空

  There is an old saying that husbands andwives start to look and behave like each other after a time. I don't know ifthis was true of my mother and father.

  Both of my parents had brown hair and browneyes and low voices. My father, __1__, was eight years older than mymother and taller and thinner. He was built as straight as an arrow. My motherwas shorter and had a rounder and fuller face and she looked as soft as apillow.

  My mother was quieter and talked less thanmy father did. She was also a much more patient person than my father. Myfather was more experienced in life. He was __2__ to doing everythingquickly. My mother, on the other hand, worked and spoke more slowly.

  They were fond of nature and sports, suchas walking, gardening and swimming. They were both __3__ in reading andmusic, but my father preferred history books, while my mother liked to readromantic novels. In music, their types were similar, and they were never proudof listening to it. Most of the time they were in agreement on bringing __4__their children. They both believed in giving them love and neither one believedin punishing them physically. At times, their personalities were very muchalike, but at other times, they seemed very __5__. Perhaps that is whynone of their children knows which parent he looks or behaves like.

  (1)、

  A:however

  B:interested

  C:up

  D:used

  E:different

  答案: A

  (2)、

  A:however

  B:interested

  C:up

  D:used

  E:different

  答案: D

  (3)、

  A:however

  B:interested

  C:up

  D:used

  E:different

  答案: B

  (4)、

  A:however

  B:interested

  C:up

  D:used

  E:different

  答案: C

  (5)、

  A:however

  B:interested

  C:up

  D:used

  E:different

  答案: E

关键词: 模拟题 大学英语 远程教育

我要评论

总结:

满意度

100%

已服务学员:11472人

已有评论数:10123条

大连理工大学市场营销专升本远程教育招生简章

河南专升本在线咨询

姓 名: *
手 机: *
邮 箱:
感兴趣课程: *
备 注:
大连理工大学船舶与海洋工程专升本远程教育招生简章
大连理工大学土木工程(道桥方向)专升本远程教育招生简
  • 远程教育
  • 自学考试
  • 成人高考
关于我们 | 法律声明 | 项目合作 | 招贤纳士 | 联系我们

万人德扑官方下载教育信息网 Copyright ©2015-2018 y-peng.com ALL rights reserved 京ICP备15020235号-5

官方微信

扫一扫关注万人德扑官方下载

精彩活动早知道

报名热线

010-82962882